| Notty a întrebat:

Daca am avut de curand amigdalita acuta, e posibil sa imi intarzie menstruatia?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, menstruatia nu poate fii influentata de amigdalita sau de un tratament pentru amigdalita.
Menstruatia este infleuntata doar hormonal, de mancare sau sex.

| Notty explică (pentru Violleta2022):

De mancare, in ce fel?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Notty):

Pai, hrana nesanatoasa pe o perioada lunga de vreme (precum prajeli si hrana uscata), afecteaza corpul, care nu-si ia vitaminele si mineralele necesare bunei functionarii a corpului, aparand carente de vitamine in corp care afecteaza la randul lor organele interne si sistemul tau endocrin, hormonal si reproducator, indirect si ciclul menstrual.
Asa apar hiper si hipotiroidismul, asa apar dereglarile de menstra, asa apar chisturile si fibroamele uterine.
Mancand zilnic echilibrat, cu fructe proaspete, legume gatite si un pic de carne, corpul primeste tot ce are nevoie si functioneaza sanatos si in armonie cu celelalte organe.

| sierra1 a răspuns:

Încurcate sunt căile domnului

| sierra1 a răspuns:

Se pare că îți întirzie și dac tragi o bășină și dacă pui o întrebare.
Că la tine, cele două sunt echivalente

| MihaiNicu23 a răspuns:

NU au legatura una cu alta.

| Samariteanul a răspuns:

Nu vad ce legatura ar avea amigdalita cu menstruatia, dar eu zic ca nu(acum sa vedem ce zic si ceilalti).

Întrebări similare