Nu, daca ai avut o reactie adversa la un medicament (alergica cum pare) nu trebuie sub nici o forma sa il administrezi in continuare, trebuie sa opresti tratamentul imediat si sa te prezinti in cel mai scurt timp la medicul care ti l-a administrat. Zenella Med da destul de frecvent reactii alergice, de aceea medicii il folosesc destul de rar, numai la anumite paciente si numai pe perioade scurte, ca adjuvant al unui alt tratament. Administrarea indelungata sau repetata a dat la multe femei reactii alergice, multi ginecologi nici macar nu il mai prescriu deloc.
Depinde, ar putea sa treaca spontan in 24 de ore sau in 3-4 zile, dar, data fiind zona, ar putea sa se si infecteze. Oricum ar fi trebuie sa te vada neaparat ginecologul inainte sa se vindece, altfel exista riscuri pentru tratamentele tale viitoare (practic, fara diagnostic si tratament corect, lasata sa se vindece de la sine, ar putea sa te aduca in situatia ca data viitoare cand folosesti ovule de altfel, dar care au un component comun cu cele folosite acum, sa faci o alergie cu potential mortal)
Buna ziua, draga! Parerea mea este sa mergi la medic, sa-i spui ce ai facut si ce reactie ai avut, caci poate iti recomanda altceva sau stiu eu... Cl mai bine e sa te vada medicul, pentru ca el este cel mai in masura sa-si dea cu parerea si sa-ti dea un tratament. Sper ca ti-am fost de folos! Multa sanatate iti doresc si o zi frumoasa! Te pup cu drag!
Discuți cu medicul tau. El stie daca beneficiile sunt mai importante ca riscurile, în cazul tau si cam ce ai putea face pentru a înlătura efecte nedorite. În asta constă o consultație. În discutii.
anonim_4396 întreabă:
___Enzo întreabă: