| Username61 a întrebat:

Daca am băut apă și am simțit că s-a dus altfel apa pe gat,nu stiu, o senzație ciudată, îmi e sa nu o fi luat pe trahee spre plămâni nu stiu, mai exista risc de sufocare după o jumătate de oră? Apa poate sta blocata in gat? Iar o gura de apa care ar intra pe cealaltă parte poți face pneumonie de aspirație cum citisem pe net? A făcut cineva pneumonia asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

N-ai nimic.

| Violleta2022 a răspuns:

Imposibil sa o ia pe trahee...
Iar penumonia este o INFECTIE a plamanilor, nu apa bauta pe gura si ajunsa in plamani.

| johnnny123 a răspuns:

Nu am mai stabilit (și tu însuți ai recunoscut) că toate spaimele astea ale tale sunt pe fond psihic?

Nu crezi că ar fi mai indicat să consulți un psihiatru decât să trăiești toată viața cu spaima că vei muri înecat cu bulion, cu apă, cu o pastilă, cu înghețată, etc?

| ioana748 a răspuns:

Linisteste te, ceea ce ai citit nu are nici o legatura cu tine.
Incearca sa nu dezvolti sindromul studentului la medicina.
Mai bine meditează si programează te sa fii bine si cu sanatate maxima.
Toate cele bune,

| Cipi1212 a răspuns:

Dacă bei apă și apa nu se duce unde trebuie, te inneci imediat. Nu ți se întâmplă nimic. Doar tușești.