Tu îți spargi capul din două în două luni?
Ești troll sau îți filează o lampă!
În cazul tău soluția e spitalul de psihiatrie! Ăsta e cel mai bun pentru tine!
Are probleme de memorie probabil a mai intrebat odata...
O intrebare de a lui de anul trecut.
1 Iunie 2021
4
Dacă am probleme de memorie ce pot face ca sa nu mai am pierderi de memorie?
S-ar putea sa am și capul spart.
S-ar putea sa ai capul spart?
nu esti sigur? ti-a curs sange?
in ce data si ce zi suntem azi? NU TE UITA LA CALENDAR PE TELEFON SAU LAPTOP
Te ajut eu fa ca mine 100%.
Suna acum la 112 si spune-le ca s-ar putea sa ai capul spart, NU ESTI SIGUR, ai SI pierderi de memorie si da-le adresa.
Mai bine sa fie cei de pe ambulanta incompetenti decat sa stai asa.
Eu personal cred ca esti incostient si ai nevoie de salvare, apeleaza ca nu pierzi nimic
Sânge nu. simt cum e denivelat.nu știu Daca azi e vineri 16
Tu ce crezi că trebuie să faci? Să mergi la spital sau să chemi ambulanța, asta trebuie să faci.
Văd că ți l-ai mai spart și în octombrie. Cum reușești să-ți spargi capul atât de des?
Du-te la spital dacă ti ai spart capul
Suna la salvare(112 si spune-le ca ti-ai spart capul de restul se ocupa ei sau deplaseaza-te rapid la spital cu un taxi.
Dacă cei după salvare sunt incompetenți?
Suna la urgente sau te duci cât mai repejor la spital pentru a nu rămâne cu complicații și a exclude anumite probleme la nivelul capului
Care este cel mai bun spital?
De unde ești? Pentru problema ta e suficient sa mergi la un spital decent sa rezolvi problema nu trebuie sa mergi la cel mai bun spital sa te rupă la portofel, trebuie sa îți faca și un film sa excludă unele probleme neurologice. Pana atunci ai grija sa nu te mai lovește din nou la cap.
Cheamă ambulanta nu o sa plătești nimic decât tratamentul care ți-l prescrie.
Intai intrebi pe toate forumurile ce faci, apoi iti faci un selfie si dupa ce-l postezi mergi la urgente.
DOOOH!