| fasfasfasafas a întrebat:

Daca am chelit de tot( nu mai am par in partea de sus a capului aproape deloc), mai pot face transplant de par? Stiu ca se ia par din spatele capului dar nu cred ca este suficient de mult laughing sad. Am 20 de ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Chelia este obisnuita la barbati.
Unii se accepta asa, altii dau bani grei sa-si cumpere firele proprii de par, chiar daca efectul este doar temporar.
La urma urmei, daca altii nu-si fac probleme pentru chelire, tu de ce-ti faci?

| fasfasfasafas explică (pentru Bula):

Pentru ca am 20 si sunt chel de la 16 ani?! (Am inceput sa chelesc la 14 ani, in clasa a 8-a). Daca aveam 25-30 nu ma deranja, dar nu ai idee cum este liceul pentru un chelios. Acum sunt la facultate, respectiv la munca si inca sunt complexat de chestia asta, nu ies afara fara sapca. Probabil am nevoie de o vizita la psiholog

| Bula a răspuns (pentru fasfasfasafas):

Mai bine gandeste-te la fete.
Celor mature chiar le plac baietii cheli sau cuparul foarte scurt.
Te poti tunde si tu si vei avea mai mare succes, dar va fi si racoros pe timpul verii... happy

| fasfasfasafas explică (pentru Bula):

Nu ai inteles, sunt deja tuns la 0, de ceva timp, daca il las mare imi creste doar in parti si la spate. Si unde ai auzit tu ca femeilor le plac cheliosii? Eu am auzit fix invers. Plus ca nu ma intereseaza "fetele" mature la cei 20 de ani ai mei.

| Bula a răspuns (pentru fasfasfasafas):

Crede-ma, stiu ce vorbesc, din proprie experienta.
Chelirea mi-a aparut deja la varsta de 15-16 ani si am avut si eu emotii din cauza ei.
La aproximativ varsta ta am intalnit o fata cu 10 ani mai in varsta ca mine, care m-a invatat sa nu dau importanta aspectului exterior, fiindca femilor le place mai mult tandretea cu care sunt tratate!
Si a avut mare dreptate, experientele mele ulterioare de viata au confirmat-o.