| gabriel10 a întrebat:

Daca am chist osos la umar, cu cat la suta e mai slabita mana, aproximativ? Sau depinde la om la om? Stiu ca n-are rezistenta la impact puternic(propria experienta) dar la efort? Va intreb asta pentru ca pur si simplu mi-e frica cand fac ceva cu ea, sa nu cedeze.Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde, nu se poate sti. Un ortoped, dupa consultarea atenta a RMN-ului, iti poate da o idee. Dar cu certitudine nu poate sti nimeni.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este chiar din guma, poti face efort, dar o operatie ai facut? de scoatere a chistului?

| gabriel10 explică:

Nici o operatie, urmarire radiologica deocamdata.Alte detalii nu mi-a dat. Dar cateodata nu mai suport cand stiu ca in tot liceul de unde is eu nimeni n-a avut sau are asa ceva.Cand le zic despre asta, cred ca glumesc sau ma intreaba ce dracu mai ii si aia.