| StefanJrr a întrebat:

Dacă am depresie, anxietate și i-au pastile de la psihiatrie mi-a cerut de la medicina muncii ca sunt apt de la psihiatrie și abia după sa îmi de-a adeverinta de la medicina muncii pentru a face cursul pentru atestatul de paza oare o sa am voie sa fac acest atestat sau o sa fie vreo problema ca sunt normal și Doctorița mia dat adeverinta de depresie și tulburare

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Si care-i problema?
Daca medicul psihiatru ti-a dat adeverinta ca esti apt nu este nici o problema.
Daca in adeverinta scrie ca nu esti apt atunci nu vei putea face cursul.

| Mosotti a răspuns:

Tulburare de care?!

Nu esti normal daca ai depresie si anxietate. Daca erai normal nu aveai nimic.
Te duci cu adeverinta si vezi ce zic aia daca poti sau nu, cred ca poti.
Ca nu e ca tulb bipolara sau schizo sa le fie alora frica de tine ca cine stie ce faci pe acolo (cum a facut unu ca l-a luat mania din tulb bipolara la munca si s-a dezbracat in cucu gol acolo), nu aparea cu probleme ca n-a anuntat boala la medicul de familie. Politie, salvare, etc...

Era stabil cu tratament dar nu se stie cand oricand te ia depresia adanca sau mania.
Iar la schizo daca in monitoare vezi ursi, le spargi pe toate.

| LisaJulie a răspuns:

Ce fel de tulburare dacă poți sa intreb? Sunt mai multe, schizoid, schizotipal etc