| 117 a întrebat:

Daca am facut in Octombrie sex neprotejat 5 min ….nu și a dat drumul…. menstruația mi-a venit normal dupa aceea dar in lunile Noiembrie si Decembrie mi-a venit menstruația in cantități mult mai mici și intr o culoare maronie…Menționez ca mi-a venit pe 31dec si m o tinut nu 5ianuarie…și mi-a mai venit inca cateva zile in Ianuarie pe 15 tot așa maroniu…. acum am facut doua teste de sarcina si imi spune ca e negativ….ce as putea sa cred?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Deci tu vrei sa stii de ce ti-a venit sangele maroniu nu daca esti insarcinata pentru ca sigur nu esti.
De obicei sangele maroniu este sange care a oxidat, sange care a stat prea mult in sistemul tau reproducator cea mai frecventa cauza fiind un flux mai lent. Adica daca pe tine te tine menstruatia 6-7 zile sau chiar mai mult fata de cineva pe care il tine 2-3 zile. Desigur ca noi nu suntem doctori si nu putem sti sigur, doar ne dam cu parerea. Daca apar si alte simptome mergi la un ginecolog pentru ca poate fi si o infectie genitala sau o boala cu transmitere sexuala, nu te speria, dar cei activi sexual sunt expusi la asa ceva

| ioana748 a răspuns:

Nu sunteti insarcinata. Aveti incredere in teste. Plus ca daca nu a variat dansul, nici atat nu aveti de ce va face griji.

| LePapillonSurvivant a răspuns:

Ca nu ati fost foarte responsabili. Data viitoare folositi protectia, pentru a evita sarcina nedorita si vreo boala cu transmitere sexuala. Fiti responsabila si responsabilizati-l si pe el, daca e mai copil. Sau cine stie, poate invers?

| 117 explică (pentru LePapillonSurvivant):

De acum vom folosi, dar daca noi nu ne am f…. foarte mult maxim 10 minute și el nici nu o ajuns sa isi de a drumul si eu la fel, nu se poate sa fiu gravida daca el nu a si a dat drumul, nu?

| LePapillonSurvivant a răspuns (pentru 117):

O femeie ramane gravida, daca sperma barbatului ajunge in vaginul femeii, apoi un spermatozoid din milioane va fertiliza ovulul femeii. Sperma barbatului poate fi ejaculata in urma unui o r g a s m sau poate ajunge accidental in vagin. Nu va faceti griji, folositi prezervativul. Cred ca sunteti cam micuti...

| dullcat a răspuns (pentru 117):

Pot fi sanse de sarcina.De citit cu atentie:

,, Metoda retragerii aruncă în joc o rată de eșec semnificativă. In termeni matematici, există probabilitatea ca în peste 26% dintre cazurile în care este folosită (1 din 4 contacte sexuale!), să apară o sarcină nedorită. Unul dintre factorii de risc lichidul preejaculator, care poate conține spermatozoizi perfect pregătiți să fecundeze ovulul și care poate fi eliminat încă din momentul în care bărbatul are erecție. Așadar, chiar dacă multe femei spun că partenerul se controlează foarte bine și ejaculează în exteriorul vaginului, aceasta nu este o condiție suficientă pentru a preveni apariția sarcinii. În plus, există situații în care bărbatul nu poate controla perfect momentul ejaculării. Dacă punem la socoteală și stresul cauzat de îndoieli și tragem linie, avem, fără îndoială suficiente dezavantaje ale folosirii acestui tip de protectie.'' -https://www.planificaneprevazutul.ro/metoda-retragerii/

https://doareu.com/metoda-retragerii-un-risc-prea-mare/

https://www.sfatulmedicului.ro/......cina_17592