| Himynameis a întrebat:

Daca am facut sex si nu mi-a venit menstruatia o luna inseamna ca sunt insarcinata? Nu si-a dat drumu niciodata in mine sau ceva. Nu simt alte stari ciudate nu am absolut nimic doar ca ultima data mi-a venit pe 28 februarie. Sau sa fie o dereglare hormonala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu inseamna neaparat ca esti insarcinata dar este posibil. Faptul ca nu a e jaculat doar reduce posibilitatea sarcinii, nu e masura de contraceptie. Faptul ca nu ai simptome nu e important, 60% din sarcini nu au ncii un fel de simptome in primul trimestru in afara de lipsa menstruatiei.
Fa urgent un test de sarcina si o vizita la ginecologul tau, daca e o dereglare hormonala, ai amanat periculos de mult

| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu neaparat, poate ai facut sex protejat si scapi de sarcina, daca nu ai facut protejat atunci fa un test de sarcina l; a 3 saptamani de la ultima partida ca sa stii exact.

| Himynameis explică (pentru MihaiNicu23):

Da care-i leg daca nu si-a dat drumu niciodata?

| AlexSalling a răspuns:

Atunci daca esti femeie, de ce pe profilul tau scrie ca esti barbat?

| Alexandru250201 a răspuns:

Eu zic sa faci un test de sarcina ca sa fii suta la suta sigura

| Deserth a răspuns:

Depinde cu cine ai facut-o