| Angelindeed a întrebat:

Daca am febra musculara de ieri si fac aceleasi exercitii imi trece sau imi fac mai rau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Trebe sa astepti cateva zile ca sa iti revii in conditia fizica normala

| Adry05 a răspuns:

Iti trece, mereu e bine sa faci exercitii, insa ceva mai usoare, cand ai febra, te ajuta sa scapi mai repede de ea.

| GicaGigekGica a răspuns:

De exemplu daca tu au facut exercitii pentru picioare si ai febra musculara la picioare ar fi bine sa lucrezi tot la picioare pentru ca iti trece mai repede. Daca vrei iti dau si explicatia stiintifica happy

| laurentiutirei a răspuns (pentru GicaGigekGica):

Da numai daca reduci intensitatea happy daca faci cu aceeasi greutate nu

| laurentiutirei a răspuns:

Salut fa pauza pentru ca te vei supra antrena!
daca faci aceleasi exercitii mereu te supra antrenezi si nu cresti in masa musculara muschi cresc in timpul odihnei.
Reguli
Odihna 8-9 ore pe noapte
Alimentatie
antrenamente cu pauza 1 zi intre ele si grupe diferite
azi faci de exp exercitii la muschi care nu ai febra musculara
de exp ai la brate! poti face picioare etc si tot asa daca chiar vrei sa faci exercitii fa in asa fel sa faci la o grupa la care nu ai febra la picoare de exp abdomen dar daca ai la brate nu poti face piept biceps triceps pentru ca implica bratele si deja ai febra happy
plus ca sunt riscuri mari de accidentare daca faci aceleasi exercitii.

| BunaZiuaMerio a răspuns:

Nu ai facut miscare de mult. Faci cat mai multa sa se obisnuiasca corpul.