Normal. Febra musculara e un semn ca ai lucrat bine si ca muschiul creste, atat timp cat nu faci aceleasi grupe musculare de 2 ori pe saptamana(lucru care ar provoca oprirea muschiului din crescut prin suprasolicitarea lui), si ai minimum 2 zile de odihna pe saptamana, totul e ok. Acum depinde la ce fel de exercitii te referi.
Bună.
Exercițiile fizice chiar ajută la slăbirea febrei musculare.
Pa, pa.
Daca ai febra musculara, chair trebuie sa continui exercitiile fizice. Doar asa o sa scapi mai repede de febra... facand febra musculara inseamna ca ai lucrat bine, o sa vezi diferenta cel putin intr-o luna. Sper ca te-am ajutat, funda?
Da,stiu ca tot prin miscare, scapi de febra musculara.pui muchi mai bine pe tine!
Muschii nu cresc frustratule, se dezvolta. Vad ca ii cam jignesti pe toti pe aici ca nu au voie sa-si dea cu parerea. Date-n spanac de infantil si lasa lumea sa-si exprime parerile, sa se creeze un mediu de comunicare placut. Nu te mai da mare scula de bascula ca esti depasit de notiunea de socializare. Degeaba te lauzi ca faci sport de 10 ani, ca e ca si cum ai fi un copac in Sahara daca nu esti in stare sa comunici normal, prostalaule.
Se vede ce educatie ai, dupa felul cum vorbesti, n-are ce invata nimeni nimic de la tine, jignesti aiurea? ai probleme grave, du-te ia-ti medicamentele ca tare p...t mai esti!) retardat mental esti tu prostanacule! mi-e mila de parintii tai, au facut un copil fara viitor4 cosmin
Febra musculara reprezinta un nivel marit de lactoza in muschi. Teoretic, inseamna ca ai depasit un prag de rezistenta pe grupele de muschi pe care ai facut febra. Poti combate luand 1 aspirina inainte de a lucra intens.
Nu se recomanda odihna, ci miscare de intretinere in care sa lucrezi grupa/grupele de muschi in cauza.
Esti tu prea retardata, vezi profilul meu, cate raspunsuri castigatoare am si cati si-au schimbat corpul cu sfaturile mele despre sport ( pe care il practic de 10 ani )
ai si tu macar 5 ani de sport, sa ma comentezi pe mine?
copii mici si idioti, comenteaza ei pe altii
Si inca ceva " Febra musculara reprezinta un nivel marit de lactoza in muschi. ", nu chiar, febra musculara apare datorita micro-rupturilor din fibre ( acidul lactic se elimina 90 % in prima ora dupa efort )
Cei care fac sport intens ( sala ), fac MEREU febra musculara, inseamna ca trebuie sa faca recuperare non-stop? faza cu recuperarea e doar acnd faci febra foarte rau ( gen n-ai facut miscare 1 an si ai tras la sala la rupere, gen pana tremurai din cauza efortului cu fata rosie si toate venele umflate )
Da, nu ai nicun motiv sa nu o faci, dar ca sa nu mai faci febra musculara ti-as recomanda ca dupa exercitii sa faci un dus fierbinte si sa iei o aspirina.
"nu ai nicun motiv sa nu o faci", serios? nu ai niciun motiv? tu ai auzit de supraantrenament sau esti doar un copil mic, care isi da si el cu parerea?
Da! cu cat muncesti mai mult, muschii iti cresc.Tu faci febra musculara pentru ca muschii ti s-au dezvoltat.De fiecare data cand ii fortezi se rup niste tendoaneasa ca baga exxercitii fizice...
"cu cat muncesti mai mult, muschii iti cresc", aberatii de copii mici, muschii cresc in zilele de odihna, nu cand ii lucrezi
"De fiecare data cand ii fortezi se rup niste tendoane", cand se rupe un tendon ajungi direct LA URGENTE, sau tu HABAR NU AI Ce vorbesti?
doamne ce retardati au dreptul sa comenteze aici