| Mamaiegeta2 a întrebat:

Daca am fost la un doctor privat si mi-a recomandat să fac analize iar apoi sa ma duc la el sa le citeasca si sa imi dea reteta, mai trebuie sa ii platesc inca o consultatie

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Konkistador a răspuns:

Cum să îți dau rețeta fără să plătești, frate? Crezi că doctorii sunt acolo să facă totul pe gratis, ca la magazinul de haine? Păi, nene, tu vrei să îți facă analizele și să îți dea rețeta gratis? Asta nu se întâmplă, chiar dacă ți-ai dori tu să fie așa. Te duci la consultație, plătești pentru serviciile doctorului, și când îți face analizele și îți citește rezultatele, plătești din nou, că nu trăim în lumea celor care nu plătesc

Așa funcționează lucrurile, nu ești la școala primară! Te duci la doctor, îți face analiza, îți dă rețeta, dar nu te aștepta să nu mai plătești o dată! Dacă vrei să îți facă și a doua oară consultație gratis, te minți singur. Plătești și nu te mai plânge! Nu e ca și cum te-a pus cineva cu forța să te duci la doctor privat. Ai avut opțiunea și acum, dacă vrei tratament de calitate, trebuie să pui bani pe masă

| Violleta2022 a răspuns:

Nu si cand se iau rezultatele.
Dar asta trebuie intrebat doar la clinica unde are el cabinetul.