| DanielDanny a întrebat:

Daca am fost muscat de un caine strain / maidanez, inainte si dupa vaccinuri ar trebui sa fiu atent sa nu bea cineva apa cu aceeasi cana ca mine, sau se transmite prin contact cu sangele, cu saliva? Nu mi-a spus nimeni nimic la spital, dar nici nu am intrebat...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur ca nu, nu ai nici un motiv sa faci asta. Nu avea de ec sa iti spuna cineva asa ceva la spital, inaintea ta banuiesc ca nu s-a gandit nimeni la aceasta interdictie

| minrest a răspuns:

Trebuie doar sa nu musti pe nimeni, ceea ce sunt sigur ca nici nu aveai de gand sa faci. Iar odata ce ai facut vaccinul, ai scapat si tu de orice grija.

| georgianasiiulia a răspuns:

Trebuie sa te duci in 24 de ore la spital ca sa iti faca un vaccin care nu ii mai retin numele. Daca l-ai facut nu mai mai ai nici o problema si pote sa bea din acceasi cana cu tine. Si daca nu erai vaccinat tot pute ca nu are nici o legatura.

| DanielDanny explică (pentru georgianasiiulia):

Vaccinurile sunt anti-tetanos si anti-rabic, deci astea nu se pot transmite de la om la om? Dar prin contactul sange cu sange se transmite?

| georgianasiiulia a răspuns (pentru DanielDanny):

Doar daca iti face tranfuzie de sange.