| TimisCosmin a întrebat:

Daca am fost operat la picior și mi-au scos atele la 2 săptămâni dar unul din păcate a rămas și eu l-am văzut doar a 3 săptămână și am încercat să îl scot cu o penseta l-am scos de jumate și să rupt se mai vede un pic dar nu mai am cum să îl prind că am scos jumate sau poate mai mult dar să rupt și nu mai pot să îl prin sa îl trag afara ar fi probleme ce ar trebui sa fac.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Foloseste o penseta de sprancene, care are "tais" la varf.
Daca nu poti nici asa, atunci incearca s-o scoti ca pe o aschie, cu ajutorul unui ac (dezinfectat in spirt sanitar).

| MarianWLF a răspuns:

Daca ti se inchide rana cu ata inauntru risti infectie si trebuie taiata zona sa scoata, mergi la medic.

| Standt a răspuns:

Te duci inapoi la medic!
Trebuia sa mergi de prima data. Acum e mai greu sa-l convingi. Dar daca ata ramane acolo, fiind corp strain in organism, vei face infectie. Si totul se va complica.