| MiaMi789 a întrebat:

Daca am fumat 1-2 pachete de tigari in viata mea pe parcursul a jumatate de an cat de rau este? Ce pot face acum ca sa am plamani sanatosi mereu? Am plamanii foarte foarte buni sanatosi adica am un corp calumea si nu stiu de ce am fumat. din prostie... se mai poate face ceva ca sa am plamanii ca si cum nu as fi fumat niciodata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlexRv a răspuns:

Bună MiaMi789!

Corpul nostru se regenerează zi de zi. Dacă intrade-văr ai fumat atât de putin, nu te preocupa pentru că toate celule moarte din această cauza + nicotina se elimină putin cu putin din corpul tău. Plămânii se bolnăvesc, dacă îmi permiți să zic asa, atunci când fumatul este excesiv.

Cel mai bine ar fi să nu mai fumezi niciodată.

O seară faină!

2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Singurul organ intern care se regenerează este ficatul!
Plămânii unui fumător de 20 de ani sunt aproape negrii, dacă se lasă după această lungă perioadă de timp, plămânii nu-și mai schimbă culoarea.
Sfatul meu este să mergi pe o alimentație echilibrată și cât mai sănătoasă, mișcare zilnică, hidratare, fără stres și factori de fum (fumul provenit din orice sursă).
Starea de bine o vei avea mereu dacă te respecți!
Pa, pa.

| Lawliet14 a răspuns:

Poti bea si multe shake-uri si ceaiuri. Mananca sanatos, fa sport, respira aer curat. Se regenereaza in timp.