anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am hipertiroida de ce ma ingras daca nu tin dieta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca glanda numita tiroida nu functioneaza bine, este bolnava, de aceea iti trebuie tratament si dieta.

| dorina02 a răspuns:

In cazul tau organismul face arderile mult mai incet si de aceea iei in greutate. Cel mai bine e sa mergi la un endocrinolog pentru un consult si vezi ce parere are. Mult succes!

| stetoscop a răspuns:

atunci n ai hipertiroidie, daca ai avea atunci ar trebui sa fii aschie de lemn traznit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In urma cu vreo 3-4 luni am inceput sa ma ingras, in special in zona abdomenului si a soldurilor, pana in prezent am luat vreo 5-6 kg in plus. De o luna de zile, in urma analizelor(hemoleucograma completa, TSH, si film la glanda tiroida) am fost diagnosticata cu hipertiroidie( si cu toate ca si doctorul zice ca aceasta boala netratata te face sa slabesti excesiv, eu m-am ingrasat) iau tyrozol 10 si betalokzok (pentru palpitatii), nu mananc dulciuri, nu beau cafea, cola si nimic acidulat, nu fumez si totusi nu reusesc sa dau kg in plus jos. As dori sa stiu ce alimente pot manca fara sa imi afecteze boala dar nici greutatea