Daca a expirat arunca o ca faci o toxiinfectie alimentară de toata frumusețea.
"carne care a expirat...e comestibila?"
sigur că e dar dacă te RESPECȚI, o arunci la câini. Dacă nu, poftă mare!
Daca este carne tocata si nu ai tinut-o mai mult de 4 luni sau carne de pui, porc, vita sau curcan, bucati intregi, si nu au fost tinute mai mult de 6 luni, atunci este comestibila.
Bineinteles ca orice carne refrigerata are un termen de valabilitate de doar cateva zile.Acest termen este valabil si se refera la conditiile refrigerarii.Atunci cand o pui la congelator, desigur ca va depasi acel termen de valabilitate de pe pachet.Important este sa nu depaseasca 4, respectiv 6 luni.Chiar daca depaseste usor, inca este comestibila, dar isi va pierde din gust si proprietati.
Numai bine!
Chiar dacă nu miroase urât, ea conține destule bacterii care se dezvoltă și la frig. De aceea e comestibilă dar nu este recomandabil.
Da este comestibila, prin congelare ea isi pastreaza proprietatile comestibile multi timp.Si de unde stii ca a expirat.
RalucaaaAdda întreabă: