| NeverGonnaLetYouDown a întrebat:

Daca am inceput sa albesc la 18 ani, trebuie sa ma duc la dermatolog sau sa fac vreo analiza de sange? Parca au inceput sa apara tot mai multe, recent am observat cateva si in "mustata" si "barbita" care nu le-am mai ras de putin timp. Nu-mi spuneti ca e de la stres, ca stres sigur nu e, plus ca au aparut asa dintr-odata tot mai multe(aveam cateva si inainte... dar deodata tot mai multe). Am observat pe un fir de par cazut din cap ca era de la radacina pana la jumatate alb, in sus fiind inca brunet. Ma gandesc ca o fi ceva lipsa de vitamina... O sa ma duc cat de curand sa fac niste analize.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Predispoziție genetică nu ai ce sa faci. totuși poți lua magne B12 și fă-ți analize de sânge poate suferi de vreo formă de anemie.

| Donsavas a răspuns:

S ar putea să fi anemic si sa ai nevoie de vitamina c, b9, b12 si fier. Fa ti hemoglobina si consulta medicul de familie!