| andreeamiki a întrebat:

Daca am infectie cu ASLO de 500 si am inceput tratamentul cu moldamin este normal sa am febra, dureri articulare si dureri in gat? Pana sa incep tratamentul nu m`am simtit rau. Va rog, am nevoie de un raspuns rapid!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| microsedd a răspuns:

Daca inainte de a incepe tratamentul cu moldamin nu ai avut aceste simptome probabil ca infectia era inca in faze incipiente, acum depinde si de cat timp ai inceput sa faci moldamin fiindca el isi face efectul intr-un timp mai indelungat fiind un antibiotic cu eliberare prelungita pe care probabil ca il faci cam la 7 zile o fiola. De obicei persoanele care ajung sa faca moldamin merg la medic palngandu-se exact de ceea ce spui tu ca ai si analiza ASLO iese marita astfel prescriindu-se moldamin, parerea mea este sa ai rabdare ca o sa treaca daca faci tratament cu moldamin(presupun ca doar ai inceput tratamentul) febra este posibil sa apara dar in mod normal ar trebui sa dispara in 24 de ore. Sanatate

1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La inceperea tratamentului, antibioticul omoara multi streptococi brusc si faci febra si dureri din cauza intoxicatiei cu resturile lor. O sa treaca, dar iti arata ca aveai o infectie foarte serioasa.