| Nikcoletta a întrebat:

Dacă am luat astăzi 3 pastile Algocalmin și 2 de nurofen, vi se pare prea mult? Adică mă pot intoxica?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu stiu daca intoxicat este cuvantul potrivit, dar de patit ceva rau poti sa patesti.

Ia-ti tensiunea si daca constati ceva nepotrivit apeleaza la salvare. Desi ma gandesc ca o sa faci asta oricum, nu o sa stai dupa noi thinking

| Wr3nch a răspuns:

Mi se pare cam rau pentru stomac. Eu zic ca ar trebui sa mergi la dentist.

| gemeni6226 a răspuns:

Esentialul e ca din nurofen nu este indicat sa iei mai mult de 3 pe zi, daca o singura zi ai procedat asa cum ai scris mai sus nu patesti nimic dar zilele urmatoare nu mai combina medicamentele ia doar nurofen si respecta sa nu fie mai mult de 3 pe zi. Daca e din cauza dintilor (sa zicem daca e cu puroi ia amoxicilina 5 zile dar t-i se zice si la farmacie, eu nu de mult asa am scapat de o durere groaznica de dinti luind amoxicilina si nurofen de 3 ori pe zi dupa indicatia farmacistei.