| IonutPetre12 a întrebat:

Daca am luat tratament 4 saptamani de bromazepam si nu are nici un efect,adica tot am anxietate,nu pot sa dorm de ganduri etc, e posibil sa-mi dea altceva in loc? De la inceput voia sa-mi dea anxiar, dar l-a taiat.Iau si serlift

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Degeaba le iei, ți-am mau spus, ce ai tu nu se rezolvă cu pastile.

| Freya1 a răspuns:

Nu o sa faci altceva decât sa devii dependent de ele si sa dormi.Cel mai puternic remediu sa scapi de anxietatea e propria voință.
Și eu am anxietate si chiar daca nu am scapat de tot de ea ma încurajeze și ma întăresc pe mine sa pot sa ii fac fata.Am avansat destul de mult in ultimul timp si pot sa merg la un medic spre exemplu chiar daca e ginecolog, stomatolog etc.Am reusit sa ma controlez si sa pot sa vorbesc cu el, sa ma deschid fata de el si asta probabil pentru ca am stiut ca daca nu am tăria asta exista riscul sa imi fac mie rau, sa ma îmbolnăvesc mai tare si sa ma chinui tot eu.Asa trebuie sa te gândesti si tu cand simti ca ai o criză sau esti pus într-o situație ce nu iti priește.Trebuie să te gândesti ca lucrul ala il faci sau spui spre binele tau, ca nu va fi nimeni niciodată in permanenta langa tine sa te ajute si trebuie sa te descurci, de asta depinde viata ta.

| WhiteLife a răspuns:

Da, programeaza un consult la medic, spune-i ca nu functioneaza tratamentul si ti-l va schimba. Nu te opri pur si simplu sa-l iei pana ce nu primesti altceva in schimb. Bolile nu se pot trata cu ganduri bune si relaxare, e ca si cand i-ai spune cuiva bolnav de astm sa respire mai bine, ca e camera plina de aer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai de aia ai anxietatea de la prea multe ganduri. nu mai gandi, medita asupra problemelor ce iti cauzeaza anxietate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anxiar e foarte slab pe anxietate severa, apa de ploaie. continua cu serlift si fa sport, macar in casa.

| Dana2103 a răspuns:

Anxiar e ca bromazepam.
Serlift in timp iti va mai lua din ganduri

Răspuns utilizator avertizat
| marinaru777 a răspuns:

Lasa pastilele si mergi la biserica si in natura, exclude cola si cafeaua

| Merry17 a răspuns:

Citeste carti de dezvoltare personala, mergi la psiholog, mergi la biserica, iesi cat mai des si incearca sa uiti de probleme, pastilele nu fac decat sa te "anestezieze" iar cand le va trece efectul vei avea in spate aceleasi dureri pe care le ai si acum. Deci rezolva ce te doare, daca nu poti schimba asta, schimba modul in care te raportezi tu la problema, evita sa dramatiezi, ia-ti viata de la capat si nu vei mai avea nevoie de nici o pastila! Succes!