| user5493 a întrebat:

Daca am mancat 5-6 samburi mici de portocala,din aceea foarte mici pot pati ceva? nu erau in portocala, erau in pielita ei alba.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Stell99 a răspuns:

Eu toata viata mea am mancat portocale cu tot cu samburi laughing
Acidul din stomac ii dizolva.Stai calm

| user5493 explică (pentru Stell99):

Nu eram sigur, am zis sa intreb.

12 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ce nu dizolva acidul se duce prin fecale. Stai linistit!

| Violleta2022 a răspuns:

Samburii de portocale si de grepfruit sunt foarte sanatosi, dar trebuiesc sparti in dintii intai, ca sa iasa substantele continute in sambure la iveala si sa faca bine la stomac.

Nu glumesc deloc, sunt foarte-foarte sanatosi!

Citeste aici despre beneficiile lor:
http://sanatate.bzi.ro/......zare-62260

| user5493 explică (pentru Violleta2022):

Pai i sparge acidul din stomac

| Violleta2022 a răspuns (pentru user5493):

Nu-i asa! Ai nevoie tu sa-i spargi intre dinti, ca sa eliberezi substanta din interiorul semintei, altfel iese intreaga cand faci treaba mare.

| Mayhem666 a răspuns:

O sa iti creasca portocali in stomac si o sa faca portocale pe care o sa poti sa le mananci.

| CPAElites a răspuns:

Te imbolnavesti de porticalioza.

| JustStitch a răspuns:

Nu ai patit nimic si nici nu vei pații absolut nimic, esti ok, poti sta linistit

| Bandit288 a răspuns:

Nu ai nimic. Coaja de portocala e buna de mancat, are vitamine, la fel si samburele. E si treaba aia cu ' Daca inghiti o guma, o kaci'( laughing) ), asa si cu samburele, nu ai nicio problema, poti manca linistit.

| Alxxzzxx a răspuns:

Nu, nu ai nimic...
Pânâ acum nimeni nu a murit, înghiţând un sâmbure.
Stai calm/ă!

| EdyFcsb a răspuns:

Du te la doctor cat de repede poti
Se depun la inima... vorbesc serios cunosc cazuri.

| Cosmin_Roby_1905 a răspuns:

Nu stai linistit, dar ai grija de acum in colo se pot pune la apentic