Doamne de ce ai mâncat
Of doamne
Viermi nu mai sunt i-ai topit in burtica cu scucul gastric
Totuși fara supărare cum ai putut manca?
Aia erau niste vietati care traiau in carne, la aer si la temperatura camerei, si nu puteau trai in stomac, in alt mediu, fara mancarea lor si in acid. Asa ca fi fara grija, au fost dizolvati de sucul gastric imediat. Dar de ce mananci asa orice porcarie?
Data viitoare cruta viata puiului, si mananca niste fructe si legume, ca sa nu mai patesti asta.
Nu vreau sa par rau, dar sincer sa fiu, meriti asta, pentru ca puiul ala nu a avut nici o vina.
Poate ai noroc și îți ies prin buric de anul nou.
Ai slăbit că nu ai avut bani să bagi o chiflă-n burtă sau mă rog, faci sală și mănânci mai sănătos.
Viermii ăia, i-ai evaporat când te-ai dus la wc.
Pai cand am cumparat pulpa de pui de la un restaurant, am observat dupa putin timp viermisorii, nu i am mancat ca am vrut eu, noroc ca m-am uitat apoi.nici nu si a cerut scuze cine vindea acolo.
Apai dupa mine nu e nimic rau, dar nici sa nu le pensezi de sa arate ca si doua ațe
Normal acidul clorhidric din stomac ar trebui sa ii omoare dar sunt si unii rezistenti(desi ma indoiesc, unele bacterii sunt rezistente, daca e vorba de viemi nu stiu sigur...), daca ai febra si/sau lipsa poftei de mancare du-te la doctor, daca doar ai slabit presun ca esti ok.