| marria a întrebat:

Daca am multe alunite pe maini pot sa ma epilez cu ceara rece? Dauneaza in vreun fel?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de forma, marimea lor... poti intreba cosmeticiana, vezi ce zice si daca nici ea nu este sigura ca este ok sa te epilezi poti vizita un dermatolog.winking

5 răspunsuri:
| micurutza2005 a răspuns:

Nu ti-as recomanda sa le traumatizezi cu asa ceva nu e bine sa le deranjezi mai ales daca au aspect ciudat daca sunt doar puncte mai trecem cu vederea dar daca sunt mai proeminente le poti smulge si sa curga sange si apoi vor creste mai mari sau alte complicatii eu am una pe spate si am agatat-o de cateva ori in viata si mi-a curs putin sange si acum e mai mare si de curand mi-a zis dr.de la dermatologie ca nu-i place cum e si sa am grija sa nu o traumatizez pot deveni si canceroase nu e de joaca cu ele

| mami a răspuns:

Mai bine intreaba un dermatolog, cu alunitzele nu este de experimentat

| vio a răspuns:

Nu pune ceara pe alunite ca nu este bine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! Doamne fereste! Evita orice actiune in zona lor! Poti sa tai cu foarfeca parul de pe ele. Atat! Pot fi cancerigene.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Numai cu acordul medicului dermatolog te poți epila fără riscuri.
Pa, pa.