| didi2802 a întrebat:

Daca am o entorsa la picior trebuie sa merg la ortopedie neaparat sau pot sa ma dau cu creme(cum ar fi de galbenele etc.) si sa-mi treaca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Siracuzia a răspuns:

Buna! La fel am avut si eu acum cativa ani, nu am fost la medic si nu mi s-a mai desumflat piciorul.Trebuia sa mi-l puna in ghips, pentru ca era mai grav.Acum ma tot dau si eu cu creme si unguente, dar degeaba, ca nu mai trece. Te sfatuiesc sa te duci, sa nu patesti ca mine!

| bogdan1004 a răspuns:

Suna naspa dar nu pentru ca si eu am patit-o si m-am dat cu unsoare :date o data la 3-4 ore si dupa aceea inveleste-l intr-un pansament repeta asta o saptamana sau cateva zile si iti va trece

P. S:durerea o sa mai dureze eu m-am lovit in februarie si de atunci inca ma mai doare, dar poti sa mergi la UPU(unitatea primiri urgente) si sa iti faca o radiografie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate o sa ti se para funny dar eu cand am avut entorsa am rezolvat'o in cateva zile cu frunza de brusture. O legam de glezna noaptea cand ma puneam sa dorm...si deja dimineata era mult mai bine. Dar nu prea ai de unde sa faci rost de asa ceva acum... happy

| Sanziana88 a răspuns:

Trebuie sa mergi la un control, cel putin. Iti recomand eu un doctor ortoped foarte bun: http://www.ortopedieclinica.ro/doctor_ortoped_andrei_bogdan_ioan/

| gabitu12 a răspuns:

Daca e doar o entorsa, iti va trece prin masaj, creme si rabdare
-dar esti sigura ca e doar entorsa? poate e ceva mai grav

| TheOneGirl a răspuns:

O cunostinta de-a mea a avut entorsa si s-a dus la doctor unde i-a pus piciorul in ghips 2 saptamani.trebuie sa te ducipentru ca doctorul va sti ce sa faca. 2 saptamani vor trece imediat..eu am stat 4 luni pentru o fractura!

| stopstopstop a răspuns:

Daca este doar o entorsa, cu timpul(adica in vreo cateva saptamani 1-2) iti va trece. te poti unge cu diverse creme..sunt pe la farmacii si sa-ti faci masaj. Insa daca vrei sa-ti treaca repede sa nu-ti fortezi piciorul, sa nu alergi sau sa sari..stai linistit.