| Miihaa a întrebat:

Daca am o rana si am fost cusuta, pot sa fac sport pana mi se scote ata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu. Poti sa intrebi medicul cand ai voie. Depinde de marimea operatiei. La o operatie de apendice, mica, n-ai voie o luna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NUUUU, pentru ca rana o sa se desfaca si o sa o iei de la capat, iar o s-o cosi, iar trebuie sa stepti. Mai bine asteapta pustin pana cand esti in regula! ok? Ai grija de tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca este bine

| Carla01 a răspuns:

Normal că nu laughing) Nu poţi să mai rezişti o săptămână fără sport, e in joc sănatatea ta.

| Cezar_Ciobanu_1967 a răspuns:

Sa nu faci asa ceva! adica sa nu faci sport, pana nu ti se scot atele si vreo 2 saptamani dupa ce ti au scos atele! ti o spune un sportiv! pericolul este mare si mai ales de infectii! insanatosire grabnica si jos cu atele mai repede!

| laurthelegend a răspuns:

Ti se poate rupe ata si sa o iei de la inceput.Ai rabdare pana iti scoate ata

| Ruxandra100 a răspuns:

Presupun ca trebuia sa iti zica doctorul daca poti face sport sau nu. Depinde de gravitatea ranii, dar si de zona in care se afla. Daca te doare spune-i profesorului/profesoarei ca nu poti face sport.