| GIGIel5689597 a întrebat:

Daca am o scutire medicala pe o anumita perioada, dar ma vindec mai repede, pot sa ma duc la scoala de indata ce m-am vindecat, sau trebuie sa astept pana dupa data in care scutirea este valabila?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Poti sa te duci la scoala, dar mai bine stai sa te faci bine, ca daca ieri te-ai simtit rau si azi bine, nu merita sa iti risti sanatatea. Mai bine mai stai acasa doua trei zile de cand te simti bine.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu exista nici o interdictie, asa ca poti merge mai repede la scoala, doar ca nu este indicat, mai ales daca ai fost tratat de o boala contagioasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa faci ce vrei, avand scutirea, dirigintele iti va motiva absentele facute in acele zile.

| cristi202 a răspuns:

Daca ti-e atit de draga scoala, poti sa mergi. Mie unuia, ca si multor altora nu ne-a fost sau este asa de draga, si atunci am fi profitat de orice zi de scutire.