Doar ti-l hidrateaza dar nu te ajuta sa nu ti se mai ingrase, daca te speli cu un sampon pentru par gras iar nu va fi bine pentru ca acela spala foarte tare si nu mai ramane pelicula aceea normala de grasime necesara pielii capului si protectiei si atunci glandele sebacee se vor activa mai mult pentru a reface acea pelicula si atunci vor produce prea mult sebum si de aceea ti se ingrasa. ar fi mai bine sa iei sampoane pentru. par normal /cu tendinta de ingrasare, e bun cel de mar de la wash&go sau cel de gref sau citrice, cel herbal cred, sunt bune acestea de la firma asta si ce te-ar mai putea ajuta mult :sunt niste fiole de ceva ser parca care te dai cu ele dupa spalare si sunt pentru a nu se ingrasa parul eu le am de la o coafeza se fac comanda pe la saloane de astea sau cauta in magazinele cu naturiste cred ca sunt si acolo ceva si nu da cu spume sau ceara si fixativ ca astea iar ingrasa si balsamul de par mie mi-l ingrasa, cam asta ar fi in prima faza de facut.
Nu stiu sigur daca ti-l ingrasa si mai rau, dar oricum nu te ajuta cu nimic in aceasta problema
Foloseste un sampon pentru par gras Te v-a ajuta mai mult
Buna! Nu! Ce treaba are hidratarea cu grasimea... Iti recomand sa folosesti "Petrole hahn lotiune pentru par gras", de la Eugene Perma. Este o lotiune tonica cu extracte naturale, ce asociaza pro-vitamina B5 cu uleiurile esentiale de citrice, care intaresc rezistenta parului, si ii da un plus de stralucire
Pt. parul gras sunt recomandate sampoanele cu extract de citrice (lamaie in special), cel care hidrateaza se incadreaza in cele pentru. par uscat si da, risti sa'l faci sa se ingrase mai repede.
Nu! cu siguranta daca folosesti un sampon care ajuta parul nu va fi gras! el se ingrasa mai mult daca il tii pe spate! cand il tii legat nu se ingrasa asa de repede! dar oricum trebuie sa folosesti un sampon foarte bun! care ajuta parul sa aiba mai mult volum si il regenereaza
Numai la cei cu parul uscat li se recomanda sampon hidratant, deci, daca te speli cu sampon hidratant ti-l ingrasi si mai rau. Cel mai indicat e sa folosesti sampon pentru par gras!
BreatheRelax întreabă:
AndreiPopa20059 întreabă: