| sisiucar a întrebat:

Daca am pietre la colecist pot tine dieta Dukan? Am auzit ca e nociva dar multi spun ca nu au avut mai mult de niste banale dureri de cap.Va rog sa imi răspunderi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Carmina10 a răspuns:

Nu iti recomand sa o tii, mama a tinut dieta de 2 ori, prima data a slabit, dar a doua oara am ajuns cu ea la spital, a fost un soc sa o vad cum lesina dintr-o data, noroc ca eram langa ea altfel putea sa se loveasca la cap, daca chiar vrei sa urmezi aceasta dieta mergila un medic si cere analize si tot tacamul, dar eu nici asa nu as tine-o, aum e alegerea ta. Anunta-ma ce ai ales

1 răspuns:
| sisiucar explică:

Am facut analize acum 2 saptamani si singura problema e ca am pietre la colecist.Am decis sa incerc si daca simt ca nu merge ma opresc, nu risc.Iti multumesc pentru raspunsul tau!

Întrebări similare