anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am purtat timp de cativa ani sutien cu push up, burete gros mi se vor rupe muschii sanilor? mentionez ca ii am micuti. am aproape 17 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Mangustă a răspuns:

Nu au cum sa ti se "rupa" muschii sanilor. straight face Sutienul cu push-up nu afecteaza cu nimic mai mult decat alte modele. In cel mai rau caz e ca daca porti toata ziua sutien (de orice fel) si mai e si o marine mai mica decat ce iti trebuie s-ar putea ca sanii sa nu mai fie la fel de fermi. In rest nu e nici o problema daca il porti (prin clasa a6a venise cineva la scoala si ne-a explicat cum sta treaba)
Bafta

Răspuns utilizator avertizat
| Empathizer a răspuns:

Sanii nu ar trebui sa te doara daca porti o marime corecta de sutien, indiferent daca e sau nu cu push-up. Daca te dor sanii, la varsta ta, durerea e, cel mai probabil, de cauza endocrina. Mergi la endocrinolog pentru un consult.

| papusica987 a răspuns:

Buna. nu se vor ''rupe''
eventual nu se vor mai dezvolta...
la mine cam asa s-a intamplat am tot 17 ani si sanii micuti.
banuiesc ca din cauza asta ca am purtat de mica sutien.
:*

Răspuns utilizator avertizat
| iamyours95 a răspuns:

Sanii nu au muschi ci tesut conjunctiv moale. nu ar trebui, parerea mea, sa-l porti pe acasa, in cazul in care faci asta. si eu port acelasi gen de sutien din acelasi motiv ca si tine. daca te dor sanii din cauza asta insa trebuie sa iei masuri, ca nu-i de joaca cu sanii astia, sunt sensibili rau si te trezesti maine-poimaine cu surprize. incearca sa ii masezi cu crema dupa baie si cand esti la dus sa alternezi apa rece cu apa calda. nu dormi cu fata in jos, mergi cu spatele drept si ai grija ca sutienul sa nu te stranga sau sa te incomodeze in vreun fel. sper sa functioneze.bafta. fundita?