Nu, pe toata perioada bolii 9adica 14 zile) nu ai voie sa mananci mancare de fast-food sau conserve, mezeluri, etc, nu ai voie sa bei sucuri cuparate si alte prostii. trebuie sa mananci numai mancare facuta in casa (supa, carne fiarta, prajituri facute in casa, salate, etc) si sucuri stoarse direct de tine din fructe si legume.
Am avut si eu; am mancat si baut orice am vrut, in afara de alcool. Sucuri ai voie sa bei.
Si nu ai voie sa fumezi.
Fumatul in perioada asta nu e recomandat de aceea ar fi bine sa te abtii macar o saptamana. Restul nu cred ca te vor afecta
Nu ai voie sa mananci multe dulciuri si grasimi,nu sunt recomandate si agraveaza boala,dar rubeola nu impune un regim alimentar anume,desi unele alimente sunt recomandate,cum ar fi iaurturile,fructele,supele, muraturile. Evita sa consumi grasimi si dulciuri, dar pizza si sucuri poti consuma.Nu este interzis sa fumezi,dar depinde si de organism,ar putea dauna, asa ca te poti abtine macar pana trec acele pete(pentru ca nu sunt bubite), si acele pete trec in aproximativ 3 zile.
Nu e nici-o problema(mi-a spus si medicul/am avut si eu) DAR nu ai voie sa iesi afara deloc!
Nu fuma si tine o dieta cat de cat.e doar o saptamana eu am avut acum vreo 3 ani si mi-o fost unpic greu sa nu fumez.dar supravietuiesti:*
ρυƒυℓєтє întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: