| Jibo a întrebat:

Daca am rubeola pot manca dulce, zahar? Daca mai este ceva restrictie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Cand are febra, copilul va sta in pat. Alimentatia va fi normala. Cel mult, in perioada cat are febra, se va da o alimentatie mai usoara (ceaiuri, lapte, iaurt, pireuri de legume, fructe, paine, biscuiti, macaroane). Pentru combaterea febrei si a durerilor de cap se recomanda: Paracetamol (supozitoare, tablete sau sirop) si fenobarbital tablete de 0, 015 g 1-3 tablete seara. Cand copilul nu a implinit 3 ani, mama salariata beneficiaza de un concediu medical de 5 zile.

| psploader a răspuns:

Da poti.Tu poti sa mananci de toate, numai sa nu te scarpini. http://www.medicultau.com/......ioasa-.php

| adelinutza3 a răspuns:

Buna si eu am avut rubeola acum o saptamana dar am putut maina orice. Medicul nu mia interzis nimic.