| SunShine_3102 a întrebat:

Daca am scapat din greseala ulei incins pe fata imi pot iesii pistrui sau pot face cancer?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| We will meet one day, but not today... a răspuns:

Tu ai probleme cu capul, asta e sigur.

16 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu poti face nici pistrui, nici cancer. Poti insa sa ramai cu cicatrici daca arsura e profunda.

Abh
| Abh a răspuns:

In cel mai rau caz, ramai cu o pata rosie pe fata sau mai rau, cu o cicatrice, depinde de gradul arsurii.

| drpopa a răspuns:

Uleiul inchis determina o arsura locala aceasta in functie de profunzime poate fii de IV grade cel mai sigur e ca ai o arsura gradul I sau I/II poti aplica local spray pentru arsura, iaurt rece, crema contractubex, poate sa iti ramina o pata pigmentara

| Elena1234456 a răspuns:

Nu. dar te poti alege cu niste arsuri de toata frumusetea.

| MidnightLady a răspuns:

Depinde... daca te gandesti la cancer, faci cancer... daca te gandesti la pistrui, apar numaidecat. Alte variante mai ai?

| miauu a răspuns:

Io am avut pe mana o arsura de asta aproape un an, ...iti va trece si tie cam tot asa... pune urina ca e buna
pe bune...nu fac misto...
sau la farmacie crema speciala

| Ana a răspuns:

Ce intrebare mai e si asta, pui niste intrebari de te doare capu'!

| viatadecacatt a răspuns:

Daca iti scapa ulei incins pe fata acum erai pe la spital.Gandeste inainte sa scrii ceva.sau poate ca ori esti prea mica sa gandesti, ori ti-ai facut un cont "la misto" ca sa ne uimesti cu intrebarile tale interesante si neadevratelaughing

| Summer Memories a răspuns:

Ai o problema cu cancerul nu?laughing

| kaTTsu a răspuns:

Cred ca esti cel mai ciudat utilizator TPU numai intrebari din astea pui straight face esti FREAK rau de tot

| faranume a răspuns:

Nu. pistruii ii mostenesti si cancer nu poti face de la ulei incins.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu te auzi ce spui?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce mai conteaza oricum vrei sa mori ar fi o metoda sa scapi mai repede de viata si noi de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca mai continui asa, te internam in sectia Psihiatrie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am patit-o acum 2 zile... mi-a sarit ulei incins pe fata si am 4 mici locuri unde m-am ars. Sincer nu mi-a trecut prin cap ca as putea face pistrui sau CANCER. Stiu doar ca in cel mai rau caz o sa raman cu niste pete mai aiurea. Apropo, cum adica ai "scapat" ulei incins? Il tineai deasupra capului sau ce? laughing

| pinkky a răspuns:

Da deci daca vrei pistrui arunca-te intr-un bazin cu ulei incins... o sa ai un corp frumos, perfect bronzat, si fara cancerr, te asiigur, arunca-te numa