Daca a trebuit sa stai aproape de telefon, atunci deja ai avut problema cu vederea, care s-a accentuat pe parcurs.
Starea actuala si evolutia posibila a vederii se va putea constata doar cu ocazia unei investigatii oftalmologice extinse. Asemenea investigatii se pot face la unele clinici oftalmologice, unde se fac si operatii laser.
Aveam telefon cu ecran foarte mic. am fost si imi cere sa port ochelari, eu nu vreau sa port.
Incearca exercitii de vedere, in continuu + mananca cate 1-2 morcovi cruzi zilnic. (ajuta mult la imbunatatirea vederii).
Poate vei scapa sa nu fii nevoit a folosi telefon "cu pipait" in loc de telefon cu ecran tactil.
Mai baiete, dupa cum vad eu in poza ta de la avatar, tu porti ochelari de soare si in casa.
In cazul asta, de ce te mai miri ca ai probleme asa mari cu vederea?!
Eram la scoala.
Si la scoala, in clasa, porti ochelari de soare?
Te duci la oftalmolog si vezi care e problema. Noi degeaba ne dam cu parerea neavizata aici
Recomand sa mananci morcovi foarte multi. Eu am fost cu strabism cand eram mic si mancam 500 g morcov minim in fiecare zi, am ajuns sa mananc 1000 grame zilnic pana mi-a trecut. Acum eu te sfatuiesc sa mergi la un medic oftalmolog si de acolo sa incepi sa mananci morov crud.
Deci daca mananc morcov imi trece? interesant...