| EvelynSch a întrebat:

Daca am trimitere ( de la medicul de familie ) pentru o infectie la ginecolog, am nevoie de parinti? Si daca da, cat vorbesc cu ginecolog, parintele poate sta afara? Nu de alta, dar nu ma simt bine sa vorbesc despre lucrurile de genul si sa auda si ai mei

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

La ginecolog poţi merge şi SINGURĂ ( FĂRĂ mama, chiar dacă eşti minoră; n-ai precizat vârsta ), TREBUIE doar să ai la tine : actul de identitate + Trimitere ( de la medicul de familie sau de la Cabinetul şcolar ) + Programare ( pe care o poţi face telefonic sau personal ).

Toate cele bune!

4 răspunsuri:
| SuperGirl122222222222 a răspuns:

Daca esti minora trebuie sa fii cu parintele la control.Dar daca vrei sa vb cu doctorul totul e confidential privat...nu au voie sa stea paarintii fara acordul tau

| Roxin a răspuns:

Buna!

Nici tu nu crezi ceea ce spui, nu? big grin
Mai degraba, nu cumva iti e teama ca vor afla dansii ceva ce nu ai vrea sa afle? big grin
Zic si eu, nu ma lua in seama. big grin

| Adbbmsh a răspuns:

laughing) Bineinteles ca parintii pot sa ramana afara. Este o treaba mai sensibila si nu cred ca doctorul accepta oricum alte persoane in cabinetul sau, in afara de cadrul medical.

| MGica a răspuns:

Nu e obligatoriu sa stea acolo parintii tai daca tu nu vrei.
Totusi, s-ar putea ca asta sa atraga banuieli asupra ta, fi cat mai "scurt, direct si la obiect", n-o lungi prea mult.