Pai scrie langa fiecare pastiluta ziua, cel putin la mine scrie. De acolo stii daca ai luat-o sau nu
Dar daca totusi ai omis una, este recomandat sa folosesti alta metoda de contraceptie urmatoarele 7 zile (prezervativul, de exemplu, sau abstinenta).
Bafta.
Le iei pe celelalte in continuare asa cum ar fi trebuit luate, sarind pastila uitata (iti dai seama usor daca ai uitat-o sau nu, fiindca poti calcula cu usurinta cate pastile ai luat din prima zi a blisterului pe care ti-ai notat-o). In plus, pana dupa urmatoarea menstruatie folosesti prezervativ la fiecare contact sexual.
Scrie pe prospect. Conteaza daca ti-ai adus aminte inainte sau dupa 12 ore... dar difera de la produs la produs; uita-te pe prospect!
Numai bine, Shin
Şi eu am păţit aşa cu prietena şi am luat imediat una cu 50 de lei care se ia după.-Bine noi suntem cam mici pentru copii dar nici sa cazi in extrema cealalta sa faci un copil pe la 30 de ani, doar 1 ca de aceia e un asa declin demografic da ar fi mai palpitant sa nu procedezi nici cum, la risk. si poate nu o sa regreti.
Pai screie pe ele initiala zilei l m mi si v s d si vezi te uiti pe tastila
anonim_4396 întreabă: