anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am un cos pe o tata si il storc se intampla ceva?(ca o prietena zice ca cica faci cancer)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| OtiliaVanesa a răspuns:

Nu se intampla nimic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-a mai curs si sange

| zxzx a răspuns:

Sunteti proaste amandoua laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca faci cancer, dar mai bine nu il storci

| Kittynika a răspuns:

Nu faci cancer... daaaanglaughing
las ca in o saptamana doua nu mai ai nici semnul de la eloh go on

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Littletweety, iar ne bantui?straight facelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing n u faci cancer in niciun caz cosul e de preferat sa nu-l storci si daca tot vrei sa-l storci stoarcel cand e galbui si umflat dupa aceea iti va trece in cateva zile tu cati ani ai?

| AdelinaC a răspuns:

Nu faci cancer,stai linistita.Ti-a curs sange pentru ca e ceva normal, cosul este plin cu sange si sebum, daca il vei stoarce e posibil sa iti ramana un semn care oricum iti va trece dupa un timp.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu se întâmplă nimic dacă faci o sterilizare a locului, pansament steril cu rivanol.
Nu faci cancer, cel mult o suprainfectare dacă nu o protejezi.
Pa, pa.

| JustMelavJustMe a răspuns:

Hello?!"Tata".straight face te credeam mai intelginta.acum nuami stiu de ce. mrg. Nu se intampla nimic. spune-i prieteni tale sa se infromeze inainte sa fac afirmatii nefondate. Ti-a curs sange ffindca ti-ai strns piele si din cat stiu eu si probabil tu sub priele exista sange.

| Anonim_4998 a răspuns:

Mai bine sa nu il storci.Dar daca totusi vrei sa il storci este important ca el sa fie copt.Iar dupa ce la-i stors sa te dai cu spirt, ca sa dezinfectezi.