| ScoobyDooIsBack a întrebat:

Dacă am vărsat de vânt am voie să pap fripturică?! thinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| aurora50scumpika a răspuns:

Nu ai voie sa mananci dulce deoarece te vor manca bubitele mai tare...trebuie sa mananci castraveti murati tot ce este amar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce legatura are intrebarea cu categoria asta?

| SMarius a răspuns:

NU.Nu ai voie sa mananci nimic.Si nu te scuza nimeni ca ai scris intrebarea asta idioata aici!

| DanceWithTheLittleGirl a răspuns:

Cand ai varstat de vant nu prea iti permiti sa mananci orice. acum nu mai stiu ce ai voie si ce nu dar o sa mai primesti sfaturi

| EuNuTu a răspuns:

Trebuie sa mananci doar carne cruda!

| EternalFire a răspuns:

Pai Tu NU ai voie fripturica ca e prea tare si iti rupi dintisorii! ai grija si zii lui mamica ta sa iti faca carnita frageda si moale\

| ScoobyDooIsBack explică (pentru EternalFire):

În primul rând era întrebarea pusă pentru un coleg! Şi în al 2-lea rând nu te mai băga dacă nu ştii. Am scris aşa copilăresc din lipsă de ocupaţie! GET A LIFE!

| EternalFire a răspuns (pentru ScoobyDooIsBack):

1: De Unde Vroiai Sa Stiu ca era pentru un coleg 2: ma distrez si eu cum vb cucopilareste! ca nu aveam ce face