| Ivan_Raul_1995 a întrebat:

Daca am viroza ma duc la scoala vreau un sfat daca puteti si un link cu un site care imi comfirma asta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| GPA a răspuns:

Http://www.homeopatie.ro/viroze---ce-trebuie-sa-stiti-despre-ele-205.htm

Se poate răspândi destul de repede, din moment ce se transmite pe cale orală. Stai acasă dacă nu-ți dorești să îmbolnăvești și pe alții!
Citește mai sus.

| alex495 a răspuns:

Daca esti bolnav stai acasa ( febra/tuse/stranutat excesiv)
daca doar iti curge nasul si stranuti cand si cand te poti duce daca chiar esti asa constincios rolling on the floor

| Ivan_Raul_1995 explică (pentru alex495):

Am tuse de mir si imi curge nasul intr-o ora am topit 6 pachete de servetele dar nu am febra ce imi recomanzi?

| alex495 a răspuns (pentru Ivan_Raul_1995):

Stai acasa, ai timp pana luni sa te faci bine

| Ivan_Raul_1995 explică (pentru alex495):

Parintii mei nu ma lasa... si daca tusesc pana imi ies ochi din cap

| alinadianaaa a răspuns (pentru Ivan_Raul_1995):

Viroza respiratorie este o afectiune contagioasa si necesita repaus la pat si odihna minim 3-4 zile.Parintii tai nu sunt constienti ca daca te duci intr-o colectivitate molipsesti si pe ceilalti copiii.Medicul de familie iti va da o scutire medicala pe care o vei duce la scoala ca sa-ti se motiveze absentele.Insanatosire grabnica

| alex495 a răspuns (pentru Ivan_Raul_1995):

Atunci du te la scl, si ai mei erau la fel. Stai in clasa, departe de geam si in caz ca ti se face rau te invoiesti si te duci acasa de la ultima/ ultimele 2 ore

| Ivan_Raul_1995 explică (pentru alinadianaaa):

Am fost la medicul de familie dar nu a mentionat nimic de scutire.

P

| alinadianaaa a răspuns (pentru Ivan_Raul_1995):

Inseamna ca nu ai ca diagnostic aceasta afectiune.

Mie asta mi-a zis ca am viroza ca am nu stiu ce puncte in gat si mi umflata amigdala

| snzpaul a răspuns:

Statutul elevului prevede faptul că ai dreptul să nu frecventezi școala în cazul în care ești bolnav. Vei fi trecut absent în catalog, iar motivarea de la doctorul care să confirme asta o să ducă la motivarea absențelor tale, așa că... fără grijă. Te poți documenta despre mai multe drepturi, dar și obligații, aici: https://www.edu.ro/......2016_0.pdf