Pasta de dinti este bun pentru dinti si pentru herpes (la buze).
Pentru cosuri este bun drojdia, sapunul si spirtul:
Mananci de 1-2 ori saptamanal drojdie proaspata, cat un varf de deget.
Te speli de 2 ori zilnic pe fata cu apa calda si sapun antibacterian sau sapun de casa, dupa care te stergi uscat cu un prosop. Cand piealea s-a uscat, dai pe piele cu o bucata de vata imbibata in spirt sanitar.
Astfel scapi de cosuri si punctulete negre in 3-4 saptamani.
Dar daca mi am dat cu pasta de dinti pot aparea apoi altele daca s-a iritat pielea?
E luat de pe internet.
Salut una dintre cele mai eficente solutii pentru cosuri, vorbind din propria experienta este otetul de mere nefiltrat.
Il gasesti la magazinele DM daca ai prin zona.
Voiam sa stiu legat de pasta de dinti, am si spus in intrebare. Multumesc pentru sfat.
Buna! Observ ca nimeni nu te-a lamurit. Iti voi spune eu. Vorbesc din propria experienta. Pasta de dinti aplicata pe un cos nu ti.l usuca, ci iti colecteaza toata infectia fapt pentu care te vei trezi dimineata cu un imens cos plin de coptura. Si nu. Nu iti vor aparea alte cosuri daca pui pasta de dinți pe unul ci daca il storci. Parerea mea este sa folosesti apa micelara cu bicarbonat si sa te stergi de 2 ori pe zi cu aceasta solutie
Eu am destul de multe pe spate si am dat cu pasta de dinti pe cam toate. apoi am observat ca imi irita pielea si am clatit... sper sa nu se inrautateasca...
Este normal sa te iriti deoarece pasta este mentolata iar tu o aplici peste iritatie ( cosuri). Daca ai cosuri pe spate prepara urmatoarea solutie 4- 5 aspirine pe care le vei pisa intr.un castron peste care adaugi 1/2 lingurite miere si aplici pe jona afectata. Stai sa se usuce apoi speli cu apa calduta. Sau poti aplica pe spate masca de argilă
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: