anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca aruncat un idiot o petarda mare fara sa imi dau seama la 3-4 metri de mine poti surzi, mai ales daca am hipoacuzie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Cum, cum sa ai asemenea probleme daca vorbim despre hipoacuzie? Stai linistit ca nu surzesti happy

| Nimeni10 a răspuns (pentru WaterDrop):

Iti dai seama ca stau cu o oarecare teama sa nu surzesc ma tot feresc de zgomote puternice dar trebuie sa dau de cate un retard.

| MadalinG99 a răspuns:

In noapte de revelion, eu mare genius. Am incurcat FP3 cu tunul acela banana daca-l stii, la 30cm de mine, sincer uitasem si ca i-am dat foc... Si ma uitam in sus sa vad daca pleaca. Cumetre cand mi-a bubuit ala aproape de picioare efectiv am crezut ca m-a lovit trenul, imi tauiau urechile in ultimul hal. Dar dupa 2-30 de minute mi-a trecut. Daca este petarda mica n-ai stres, mi-au explodat si in mana, cele mai puternice intr-adevar sunt mai nasoale pentru urechi. Ai grija pe viitor!

| Nimeni10 a răspuns (pentru MadalinG99):

Chiar fp3 a aruncat.

| MadalinG99 a răspuns (pentru Nimeni10):

Trebuie sa ai grija pe viitor.