| syscom a întrebat:

Daca as manca doua mere pe zi cat as slabi in 2-3 saptamani?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Marfi a răspuns:

Pai ai slabi dar imediat te-ai ingrasa...mai bine mananci o mancare usoara si merele intre mese.insa nu te infometa ca poti face gastrita si cand ti se va face foame nu o sa te mai opresti si sa vezi ce burta faci apoi.mai bine fa mult spor(abdomene pentru fiecare zona a corpului si alergare:http://www.cursurigratuite.ro/capitol/48/5_Exercitii_pentru_abdomen.html
http://www.cursurigratuite.ro/capitol/42/4_Exercitii_pentru_talie.html) si nu manca la miezul noptii de preferat nu dupa ora 6-7...ora 6 se accepta dar ora 7 nu prea si nu te culca inainte de 4 ore dupa masa si o sa vezi ca vei avea rezultate.si daca iti place sa dansezi e bine. dansul ajuta mult la slabit

12 răspunsuri:
| NickiMinaj a răspuns:

Dumnezeule mare. sa faci o tura de parc nu ti-a dat prin cap, este?

| Laminin a răspuns:

Hey!
Eu nu cred ca te refereai sa mananci numai doua mere pe zi, nu? Cred ca te refereai la alea doua mere, pe langa celelalte mese, in fiecare zi, nu?
Gbu :]

| HappyCandy a răspuns:

Doar doua mere pe zi :o eu cred ca nu ai rezista doua saptamiini.

| HappyCandy a răspuns:

Nu eu nu spun nimic vei slabi chiar vazind cu ochii doar care-i rostul sa slabesti daca mori?

| apples a răspuns:

Depinde cate şaorme mai mananci pe langa alea 2 mere.

| syscom explică:

Llll

| Andreea50 a răspuns:

Doua mere si atat? Ai cãpiat? Incearca daca vrei sa ajungi in spital.

| Andrewz a răspuns:

Sa mananci doar 2 mere pe zi nu e deloc o idee buna, nu o sa ai destula energie pentru o zi mai ales sa rezisti 2-3 saptamani, ai slabi mult dar apoi ai pune la loc si poate chiar in plus.

| UnuAltu a răspuns:

2 mere = moartea
o cura de slabire dura te pune sa suferi

| st3fan_3205 a răspuns:

Fi mai explicita nu cred ca poti minca doar doua mere pe zi iti trebuie proteine vitamine...Fructul interzis, pentru care Adam si Eva au fost izgoniti din Rai, este astazi cel care tine doctorul la distanta. Marul poate reduce cu 27% riscul aparitiei sindromului metabolic (boli cardiovasculare, diabet, obezitate), arata un studiu prezentat la Congresul Experimental de Biologie de la San Diego, 2008.
Studiul de la San Diego prezinta o ancheta a National Health and Nutrition Examination efectuata intre 1999 si 2004. Rezultatele arata ca persoanele care mananca mere zilnic nu au probleme cu colesterolul, glicemia, iar tensiunea arteriala se pastreaza in limite normale. Datorita potasiului pe care il contin, merele sustin activitatea cardiaca si au efect protector asupra vaselor sangvine. In acelasi timp, merele sunt renumite pentru cantitatea de pectina (o fibra alimentara solubila) care ajuta organismul sa elimine colesterolul si toxinele.

| Alecsa_3512 a răspuns:

Pff
NU Ai slabi ci
Ai muri
La dracul

| AndreeaPetrutza a răspuns:

Se poate.si daca are ambitie rezista.eu am slabit in 3 saptamana de la 64 de kg la 60 dar dupa aia daca mancam ca inainte faceam 70 de are rost incearca sa nu mananci multa paine(max o felie pe zi) dulciuri mai putine mai putine grasimi...mamanca orice dar doar cate putin nu face abuzuri si o sa ai rezultate de durata.crede'ma! aia cu merele nu isi are rostu am facut-o cu inca o prietena ea a facut gastrita de la atata acid mai bine e asa cum ti-am zis eu. aaaa si am uitat sa iti zic... dupa ce am ajuns la 58 cam in 2 luni eram iar la 64 si dupa aceea am facut asa cum ti-am zis. Asta e sfatul meu si grija cu sanatatea nu e de joaca! take care:*