| Bubuu a întrebat:

Daca ati citit si prima parte o sa intelegeti. Mi-am cumparat un test de sarcina mai ieftin inainte si mi-a iesit pozitiv. Din cate am citit este mare riscul la sarcina. Ce fac? Am facut 3 teste diferite...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Un test pozitiv inseamna 99% posibilitate de a fi insarcinata. Ca sa iti poti confirma (sau infirma daca este cazul) sarcina, trebuie sa mai astepti 3 zile si apoi sa faci un nou test folosind neaparat prima urina de dimineata. Iti recomand Sure-check sau Barza, amandoua foarte bune daca sunt facute din prima urina de dimineata.
Dupa acest nou test (pe care iti propun sa-l faci luni dimineata), trebuie sa mergi la un ginecolog, sa-i explici situatia si sa te programezi pentru o ecografie.

2 răspunsuri:
| tapeee a răspuns:

Poti pastra copilul sau poti avorta, raspunsul este al tau si al prietenului(presupun) tau.

| Sasha_7116 a răspuns:

La ginecolog, neapărat!
Cu toate că, oricât am încerca să nu te stresăm, eşti mai mult ca sigur însărcinată. Asta dacă întradevăr ai avut toate simptomele menţionate şi mai ales dacă ai sângerat. Iar testele din ziua de astăzi, fie ele scumpe sau ieftine, sunt foarte bune! Nu prea dau greş.
Aşa că... baftă.