anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca atunci cand ma urinez si o scutur bine, o bag inapoi in pantaloni si atunci ma fortez putin si mai ies cativa picuri de urina si se uda putin chilotii ce inseamna?, sunt baiat am 16 ani, beau multa apa si am facut niste exercitii de marire a penisului dar nu mult timp.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Problema (daca se poate numi asa) asta o am si eu. Dupa ce urinez peste cateva secunde mai ies cateva picaturi. Nu cred ca e vreo problema, am intrebat si medicul urolog si mi-a spus ca nu e nicio problema.

| Blamely a răspuns:

Nu are nimic, nu trebuie să te îngrijorezi.

| AnonymousTPU007 a răspuns:

Imi place poza ta. big grin

N-ai nimic!

| FineBroAndy a răspuns:

Nu ai nimic, cunosc multe persoane care păţesc asta mereu, deci nu trebuie să te îngrijorezi :-)

| xStixx a răspuns:

Păi...nu te mai forţa după ce o bagi în pantaloni, forţează-te înainte de a o băga în pantaloni.
Şi nu înseamnă nimic, crezi că ai ceva?