| pufoshenia_1627 a întrebat:

Daca aveti chef de misto si caterinca, va rog frumos nu raspunde-ti la aceasta intrebare.

Daca parintii mei ma vor duce la ginecolog sa "verifice" daca eu mai sunt virgina, credeti ca as putea vorbi cu doamna/domnul doctor ginecolog sa zica ca eu sunt virgina? Parintii mei sunt mai exigenti si daca te dezvirginezi la o varsta inaintea majoratului li se pare o absurditate. p. s am 15 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Andra_8802 a răspuns:

Stai linistita, medicul este dator sa pastreze confidentialitatea...
Poti sa citesti mai multe aici : http://www.smromania.ro/ro/sm_boala/drepturile_pacientului/

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu poti vorbi, fiindca ar fi o infractiune din partea medicului. Starea de sanatate a unei minore se aduce la cunostinta parintilor, mai ales cand e ceva atat de important. Gandeste-te ca daca nu le spune, fata ramane cu riscul ed cancer ed col uterin si daca in 3-4 ani chiar face cancer, medicul intra in puscarie ca nu le-a spus parintilor in ce pericol este.
Intr-adevar, este o nebunie sa te dezvirginezi inainte de 17 ani si jumatate si numai fetele deosebit de proaste comit asemenea tampenii (vezi riscul de cancer de col uterin). Oricum, tu la 15 ani esti la mare distanta de varsta la care iti poti incepe viata sexuala, nu inteleg de ce te intereseaza o asemenea problema care nu te implica deloc.

| PinkPanther a răspuns:

DIn cate stiu doctorul e obligat la confidentialitate, in plus nu are foie sa te urce pe capra daca esti virgina, ai putea sa te duci cu un parfum sau o cutie de cafea poate nu le spune. Oricum la 15 ani e cam devreme sa faci sex

| Lora a răspuns:

Nu cred ca poti face nimic in privinta asta, cel mai bine le spui tu ca nu mai esti si scapi macar de un circ si-un scandal in fata ginecologului.

| PetreConstanta a răspuns:

Sfatul meu este ca trebuia sa fii cumunte aveai o viata inainte pe asta Doctorul le va spune parintilor adevarul Imi pare rau dar asta este capul face capul trage

| SupraDozaDeVise a răspuns:

Mai bine spune adevarul acum. Sa nu ajungi in fata ginecologului si atunci o sa afle parintii tai si atunci te vor certa si mai rau. Minciuna are picioare scurtehee hee.Vei vedeawinking Bafta!

| nutz_3016 a răspuns:

Pai depinde de ginecolog
cateva sfaturi
alege-ti un doctor, nu doctorita, incearca sa flirtezi cu el, daca nu merge incearca sa-i dai mai mult de cat ii dau parintii tai, cred ca o sa tina

| d33a_6885 a răspuns:

S-ar putea sa tina metoda cu daruri alea alea... poate nimereti un medic mai glumet mai copilaros.acum intelegi thu ce vrei sa spun, BAFTA!, fundita?happy

| alinaiiiioana a răspuns:

Daca ai sub 18 ani ginecologul ii va anunta din pacate dar ca sa scapi ii poti spune ginecologului ca te-ai masturbat duoar ca sa te mai scoti

| salampesistem a răspuns:

Eu zic sa le spui. eu asa am facut. cel putin mamei tale.ps am tot 15