Consider ca ar trebui sa vorbesti cu parintii tai in legatura cu un psiholog. Cred ca ti-ar prinde bine ca cineva sa te inteleaga cu adevarat Tu de fapt te simti singura... Si eu m-am simtit. Am avut noroc ca mi-am revenit, imi amintesc cat de suparata eram mai ales in vara nu ieseam cu saptamanile din casa. Cu siguranta ai nevoie de o prietena adevarata care sa te inteleaga. Incearca sa gasesti bucurie in lucrurile care te fac fericita.
Problema este ca nu prea gasesc lucruri care sa ma faca cu adevarat fericita. Singurul lucru care il fac de placere e sa citesc, dar nu ma face tocmai fericita.
Aici ai id-ul meu gionukutza1. Daca doresti sa-mi povestesti ceea ce faci eu sunt bucuroasa sa te ascult. Eu as putea incerca sa gasesti lucruri care sa te faca fericita
Hei.
Sti, in momentul asta simt ca trebuie sa-ti scriu, dar nu stiu ce, sincer. Asa ca o sa-ti spun un lucru in care cred cu adevarat.
Am fost trimis cu un scop, bine? Stiu ca vom pleca undeva, nu tin cu tarie ca in Rai, sau Iad, sau Purgatoriu sau atceva. Stiu doar ca vom pleca dupa ce ne vom indeplini misiunea. Nu stiu care este misiunea mea si nu stiu nici care este a ta. Imi place sa scriu, chair pe wattpad. Si-ti mai zic un lucru: stiu ca totul pare depresiv, dar sa intelegi ca nu trebuie sa-ti fie frica decat de Dumnezeu(oricare ar fi el) si de tine insati.
Citeste! Citeste si vei vedea ca sunt povesti mai dramatice. Citeste Paulo Coelho, Manuscrisul de la Acra. Acolo gasesc raspunsul la orice. Nu sunt medic, sau psiholog, dar stiu ca se intampla, oamenii sunt rai, egoisti.
Sper ca imi citesti raspunsul, sper ca crezi in mine.
P.S. povestile mele de pe wattpad nu au cititori multi, si ma intreb uneori cum ajung unii sa faca mii de vizuri... unii au niste carti asa nasoale dar, poate nu sunt facuta pentru asta. Pentru scris.