Nu are nimic! Beau si eu! Ma face sa ma simt mai bine! decat bautura mai bine red-bull!
Cu siguranta bine nu iti face.Contine 110 calorii, 27 de grame de zahar si 76 de miligrame de cafeina si cica cele 27 de grame de zahar reprezinta o cantitate indeajuns de mare ca sa inhibe complet capacitatea organismului de a arde grasimi.Pe deasupra poti deveni dependent de el.
Nu face bine cunosc o pers care a facut infarct de la asta u nu ai vazut cata cofeina contzine...nu e bine
Depinde citi ani ai.De la un energizant nu, insa am avut un prieten prea tinar si deja la 21 de ani a ajuns sa bea la opt, zece energizante.Asta si la virsta si greutatea lui e un factor de risc enorm!
(http://ro.wikipedia.org/wiki/Taurin%C4%83 ) Taurina nu este sperma de tauri :| ...Imi cer scuze daca cineva o sa se sima jignit dar, cum puteti sa va ganditi ca cineva pune sperma de tauri intr-o bautura...
Si ontopic: Nu patesti nimic deosebit...doar sa nu il combini cu whiskey asa cum fac smecherii prin cluburi ca sa fie cO_ol
Energizantele nu fac bine la inima.Cresc tensiunea si creste totodata riscul de stop-cardiac pentru ca acestea forteaza inima sa se energizeze.
Si eu beau zilnic si inca n-am patit nimic.
Am auzit ca distruge smaltul de pe dinti si mai in gluma mai in serios un prieten mi-a spus ca provoaca impotenta(si el fiind un consumator inrait al acestor bauturi). Ciudat, nu functioneaza la toti
Da, evident. Mori mai repede. Chiar reclama arata explicit. Aripile te duc numai pana la punctul de triaj
Daca bei red-bull in fiecare zi pentru cat timp, in fiecare zi timp de o saptamana?
Oricum, daca e sa bei mult red-bull, undeva la peste 10 kile pe luna eu cred ca o sa mergi cu ficatul intr-o punga.
Iti distrugi ficatul si da dependenta
am un coleg care a patit-o cu dependenta...
si cu stomacul
Eu nu cred...ar fi in loc de cafea avand in vedere continutul de cofeina, insa e. urii nu fac bine... mie nu imi place! ai putea totusi nu in fiaecare zi. pup si bafta
Buna! eu nu iti rasp la intrebare :pe
problema e ca nu pot sa iti trimit mesaj privat.nu mi-a trimis e-mail pentru activare .
as vrea sa vb cu tine.cum facem?:pe
Si eu beau in fiecare zi de la un timp.deocamdata nu am nimic.ma ajuta sa fiu bine inca de dimineata. aviz pentru necunoscatori. taurina nu este = cu sperma de tauri d'ooh )
mai informativa oameni buni. sper sa nu fie ceva neinregula cu energizantul. oricum cred ca e mai smecher ca si cafeaua. desii cea din urma e mai sanatoasa. take care r8driver