anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca beau o cana cu lapte dupa ce am fumat, ce se poate intampla? Adica, se intampla ceva? Deoarece am auzit numai aberatii. Ca se poate curata plamanul?! Sau ceva de genul. De curiozitate intreb.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu se intampla nimic si nu iti curata plamanul. E sanatos sa bei lapte, dar ca antidot pentru otravurile din tigari este practic ineficient atata timp cat continui sa fumezi.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este un antidot, are efect benefic.
Fumatul îţi scurtează viaţa!
Pa, pa.

Abh
| Abh a răspuns:

Nu mai irosi cana de lapte daca continui sa fumezi, cu siguranta nu iti curata plamanii.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Da.Laptele se folosea (pe vremea lui nea Nicu) in fabricile unde erau noxe ca antidot.Fiecare angajat expus primea 1l de lapte/zi.Asa ca prin extindere la situatia ta, s-ar putea sa-ti faca bine!

| annie_9752 a răspuns:

Stiu ca nu asta a fost intrebarea, dar cel mai bine ar fi sa te lasi de fumat.Stiu ca in ochii unui dependent poate parea imposibil, dar e cel mai bun lucru pe care il poti face(pentru tine si sanatatea ta)!

Mult succes si o zi buna!

| justde3a a răspuns:

Nu are nici o legatura. Laptele nu intra in plamanilaughing. Am mai auzit si eu multe persoane spunand asta. Aerul curat... sau un tratament te.ar putea ajuta. Cel mai indicat ar fi sa te lasi happy
PS: Laptele de vaca e bun DOAR pentru vitei happy. Bye

| Nero_1949 a răspuns:

Da este adevarat, dupa ce fumezi, bea o cana de lapte, si dupa aia alergi un pic, pana simti ca iti vine mucoasa in gat si te duci la baie si scuipi sa nu zic ala cu f. tongue spor! fumez de 3 ani si cand simt ca nu mai pot respira si imi sunt "plini " plamanii, beau!

| Mi$tiK a răspuns:

Nu rezolvi nimica cu laptele ...mai bine lasate de fumat eu m-am lasat dupa 3 ani... e greu in primele zile dar dupa aia nu mai ai treaba. bine nu am stat intre fumatori ca ma apucam din noutongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ori una ori alta, ca amandoua mai mult strica!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fumeaza ca e sanatos... si eu fumez de 5 ani si ma simt ca pl

| Manolache_Silvia_1953 a răspuns:

Aveti impresia cei care nu fumati sinteti vesnici.Eu cunosc persoana care a fumat si a decedat la 98 ani.O mare timpenie depinde de organismul fiecaruia