Nu se intampla nimic si nu iti curata plamanul. E sanatos sa bei lapte, dar ca antidot pentru otravurile din tigari este practic ineficient atata timp cat continui sa fumezi.
Bună.
Este un antidot, are efect benefic.
Fumatul îţi scurtează viaţa!
Pa, pa.
Nu mai irosi cana de lapte daca continui sa fumezi, cu siguranta nu iti curata plamanii.
Da.Laptele se folosea (pe vremea lui nea Nicu) in fabricile unde erau noxe ca antidot.Fiecare angajat expus primea 1l de lapte/zi.Asa ca prin extindere la situatia ta, s-ar putea sa-ti faca bine!
Stiu ca nu asta a fost intrebarea, dar cel mai bine ar fi sa te lasi de fumat.Stiu ca in ochii unui dependent poate parea imposibil, dar e cel mai bun lucru pe care il poti face(pentru tine si sanatatea ta)!
Mult succes si o zi buna!
Nu are nici o legatura. Laptele nu intra in plamani. Am mai auzit si eu multe persoane spunand asta. Aerul curat... sau un tratament te.ar putea ajuta. Cel mai indicat ar fi sa te lasi
PS: Laptele de vaca e bun DOAR pentru vitei . Bye
Da este adevarat, dupa ce fumezi, bea o cana de lapte, si dupa aia alergi un pic, pana simti ca iti vine mucoasa in gat si te duci la baie si scuipi sa nu zic ala cu f. spor! fumez de 3 ani si cand simt ca nu mai pot respira si imi sunt "plini " plamanii, beau!
Nu rezolvi nimica cu laptele ...mai bine lasate de fumat eu m-am lasat dupa 3 ani... e greu in primele zile dar dupa aia nu mai ai treaba. bine nu am stat intre fumatori ca ma apucam din nou
Aveti impresia cei care nu fumati sinteti vesnici.Eu cunosc persoana care a fumat si a decedat la 98 ani.O mare timpenie depinde de organismul fiecaruia