| KatyKat a întrebat:

Daca ciclu este neregulat si scurge 6 zile, e ceva normal?
P. S. am 14 ani))

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mafi5 a răspuns:

Buna!
asta depinde de organismul tausi cu te desvolti.
daca ai indoiel du-te la un ginecolog
funditaaaaaaaaaaaaaa?batting eyelashes

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Durata de 6 zile e normala. Faptul ac e neregulat poate fi anormal, dar tinand cont ca ai doar 14 ani, nu cred ca e inca cazul sa-ti faci probleme. Daca nu se va regla pana pe la 16 ani, atunci va trebui sa-ti faci investigatii.

| KatyKat explică:

OOhh. ce bine )))
Mersi mult!))
Da sunt la inceput, am jumatate de ani dejawinking

| Crystal1807 a răspuns:

Da

| Crystal1807 a răspuns:

Nu e nimic anormal...menstruatia se regelaza dupa 2 ani de la aparitie.Si poate dura intyre 2-8 zile

| Daniela_3373 a răspuns:

Mama nu ai? S-o intrebi pe ea?

| Asdgjkjgs a răspuns:

Crede-ma nu e nimic in neregula.
eu am 18 ani si inca e neregulat(nu chiar ca la inceput dar tot exista o mica dereglare de 3-4 zile) si dureaza 6 zile cryingcrying
asa ca fii linistita se va mai regla in timp :*

| ionik_1763 a răspuns:

Eu am 14 ani mi-a venit anul trecut in ianuarie si ma tine cam 4 zile.in lunile in care fac efort(dansez, sar coarda) ma tine si 2 saptamani si-mi intarzie o luna big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, e ceva normal(banuiesc ca esti cam pe la inceput). Ciclul se regleaza dupa 2 ani sau chiar mai mult si poate tine chiar 7 zile, in functie de fiecare persoana in parte.

Întrebări similare