| Masinescu a întrebat:

Daca cineva a primit 20 de pumni in cap cu forta nu chiar mare, putin mai mult de mediu, sau mare, pe acolo, si avea fel si celelat manusi, se poate intampla o comptie ceva rau doamne fereste?
Baiatul avea 15 ani, si ala care a luat bataie cu 2 ani mai mic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

O comptie? A, o competitie de pumnilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Refa si tu intrebarea, nu inteleg nimic.

| danielteodor0 a răspuns:

Du te la medic. Du-l la medic. Si incerca sa ocolesti sa se mai intampla asta. Daca ii din aceeasi scoala transferal daca nu si stii numele fai plangere fai reclamatie la scoala(daca stii unde invata) vorbeste cu parinti lui.

| Emilian1132 a răspuns:

Nu cred. Totuși, vezi cum se simte după o perioadă mai lungă de timp. O sa îl doară capul cel mai probabil, ai grijă să nu se înrăutățească situația. Dar in general n-ar trebui să se întâmple nimic. Eu m-am lovit la cap de multe ori, am făcut RMN Cerebral și nu mi-a găsit nimic neobișnuit. E bine să facă și ei

| Masinescu explică (pentru Emilian1132):

Pai l-am intrebat daca avea pierderi de memorie, ameteli, voma, etc, si a zis ca nu are nimic, a zis ca il doare cat de cat cand atinge zona aia, si m-am uitat in par la el, si avea f putin rosu pe aici pe acolo.
Am mai stat 1 ora cu el, si era perfect

| Emilian1132 a răspuns (pentru Masinescu):

Pai atunci n-ar trebui să aibă probleme